Bokningsförfrågan

För att kunna boka behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!  OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

  Slutskiva

  Går du i tankarna på att ordna insparksfest, halloweenfest, julfest, 100-dagars, studentskiva eller slutskiva?  Vi på Studentskiva.com hjälper dig mer än gärna. Vi är med på allt från planering, till trycksaker och genomförande. Vi håller dig kontinuerligt uppdaterad under planeringen av festen. Du ska inte behöva lägga ner någon energi på festen utan mest tänka på hur du ska ta dig till festen. Tveka inte att höra av dig, vi är här för att hjälpa dig!

  Några av våra lokaler

  Vi erbjuder dig Stockholms exklusivaste lokalutbud som du endast kan boka via oss på Studentskiva.com genom vårt samarbete med Skolfest.se. Nedan ser du ett axplock av våra absolut bästa lokaler du kan abonnera för din studentskiva, slutskiva eller insparksfest.

  Lokalbild

  Vida

  Stureplan

  En av Stockholms mest unika nattklubbslokaler med en av stans bästa innergårdarna på en av Stockholms bästa adresser. Vida gör din studentskiva till något extra.

  Mer info Boka nu
  Lokal Image

  Södermalm Ett ställe

  Södermalm

  Här hittar ni en av Söders populäraste nattklubbar. Nattklubben med två olika dansgolv och som även erbjuder en stor och skön uteterrass. Perfekt för klassen som inte vill ha sin skiva mitt i stan.

  Lokal Image

  Rose

  Hamngatan

  Stockholms trendigaste och exklusivaste nattklubb som lockar allt från Justin Bieber till Kenza. Lokalen erbjuder det senaste inom ljud och ljus. Rose har blivit känd för sin proffsiga personal och trevliga vakter.

  Lokal Image

  Kristall

  Kungsgatan

  Efter en påkostad renovering slog Kristall återigen upp dörrarna på Kungsgatan 56 vid Hötorget, mitt i city. Kristall är en perfekt lokal er som letar en lokal för det större sällskapet.