Bokningsförfrågan

För att kunna boka behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

Slutskiva

Går du i tankarna på att ordna insparksfest, halloweenfest, julfest, 100-dagars, studentskiva eller slutskiva?  Vi på Studentskiva.com hjälper dig mer än gärna. Vi är med på allt från planering, till trycksaker och genomförande. Vi håller dig kontinuerligt uppdaterad under planeringen av festen. Du ska inte behöva lägga ner någon energi på festen utan mest tänka på hur du ska ta dig till festen. Tveka inte att höra av dig, vi är här för att hjälpa dig!

Några av våra lokaler

Vi erbjuder dig Stockholms exklusivaste lokalutbud som du endast kan boka via oss på Studentskiva.com genom vårt samarbete med Skolfest.se. Nedan ser du ett axplock av våra absolut bästa lokaler du kan abonnera för din studentskiva, slutskiva eller insparksfest.

Lokalbild

Vida

Stureplan

En av Stockholms mest unika nattklubbslokaler med en av stans bästa innergårdarna på en av Stockholms bästa adresser. Vida gör din studentskiva till något extra.

Mer info Boka nu
Lokal Image

Södermalm Ett ställe

Södermalm

Här hittar ni en av Söders populäraste nattklubbar. Nattklubben med två olika dansgolv och som även erbjuder en stor och skön uteterrass. Perfekt för klassen som inte vill ha sin skiva mitt i stan.

Lokal Image

Rose

Hamngatan

Stockholms trendigaste och exklusivaste nattklubb som lockar allt från Justin Bieber till Kenza. Lokalen erbjuder det senaste inom ljud och ljus. Rose har blivit känd för sin proffsiga personal och trevliga vakter.

Lokal Image

Kristall

Kungsgatan

Efter en påkostad renovering slog Kristall återigen upp dörrarna på Kungsgatan 56 vid Hötorget, mitt i city. Kristall är en perfekt lokal er som letar en lokal för det större sällskapet.