Bokningsförfrågan

För att kunna boka behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

Studentskiva

Vi har noga plockat fram de bästa lokalerna för studentfesten byggt på erfarenhet från tidigare år. Här blir ni väl omhändertagna av personalen, trevligt bemötta av vakterna och inte minst maten håller en hög klass. Vi vet att det är viktigt därför har vi besparat Er onödigt arbete.

 

 

Ta god tid på dig och kika igenom lokalutbudet. Vi finns redo att visa dig lokalen och bistå med allt kring festen. Ring oss redan idag 08-533 325 85

Några av våra lokaler

Vi erbjuder dig Stockholms exklusivaste lokalutbud som du endast kan boka via oss på Studentskiva.com genom vårt samarbete med Skolfest.se. Nedan ser du ett axplock av våra absolut bästa lokaler du kan abonnera för din studentskiva, slutskiva eller insparksfest.

Lokalbild

Vida

Stureplan

En av Stockholms mest unika nattklubbslokaler med en av stans bästa innergårdarna på en av Stockholms bästa adresser. Vida gör din studentskiva till något extra.

Mer info Boka nu
Lokal Image

Kristall

Kungsgatan

Efter en påkostad renovering slog Kristall återigen upp dörrarna på Kungsgatan 56 vid Hötorget, mitt i city. Kristall är en perfekt lokal er som letar en lokal för det större sällskapet.

Lokal Image

Bergmans

Stureplan

I närheten av Stureplan i höjd med Vida hittar vi Bergmans. En exklusiv lokal med smakfull och modern inredning och en mysig innergård.

Lokal Image

Pure

Stureplan

En storslagen nattklubb för en storslagen studentskiva. Med en modern look och en påkostad inredning ger Pure eran egna Studentskiva internationell karaktär och atmosfär.