Bokningsförfrågan

För att kunna boka behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!  OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

  Inspark

  Ett perfekt tillfället att skapa en unik fest för att välkomna dom nya ettorna. Idag återkommer majoritet av Stockholms gymnasieskolor till oss för att genomföra just deras inspark. En perfekt kickstart på höstterminen.

  Några av våra lokaler

  Vi erbjuder dig Stockholms exklusivaste lokalutbud som du endast kan boka via oss på Studentskiva.com genom vårt samarbete med Skolfest.se. Nedan ser du ett axplock av våra absolut bästa lokaler du kan abonnera för din studentskiva, slutskiva eller insparksfest.

  Lokalbild

  Slakthuset

  Globen

  En mycket populär lokal i industriella området kring Globen. Välplanerad lokal som kan anpassas till både små och stora klasser. En lokal som sticker ut i mängden.

  Mer info Boka nu
  Lokal Image

  Skyddsrummet

  Söder

  Denna lokalen erbjuder endast slutskivor och insparksarrangemang. Lokalen erbjuder två stora delar, Tegelrummet och Bergsrummet. Perfekt för den lilla men såväl stora skolan.