Bokningsförfrågan

För att kunna boka behöver vi först få er intresseanmälan. Så fort ni har fyllt i era önskemål och kontaktuppgifter kontrollerar vi tillgängligheten och återkommer med besked.

OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!  OBS! Detta är en preliminär bokning, vi kommer att kontakta dig för mer information om ditt valda datum!

  Hur går det till?


  STEG 1

  När ni bestämt Er för att arrangera en studentskiva, kontakta oss. Gör en intresseanmälan, antingen via hemsidan alternativt via mail. Ni kan såklart alltid ringa på 08-533 325 85.

   

  STEG 2

  Vi bokar in ett personligt möte, antingen hos oss eller på den lokal Ni är intresserad av. Vi visar Er gärna flera.

   

  STEG 3

  Med utgångspunkt från vår diskussion där vi går igenom de förväningar och målsättningar Ni har med Er fest hittar vi en passande lokal på ett bra datum. När drömlokalen är funnen och upplägget kring festen känns bra skriver vi avtal.

   

  STEG 4

  Den av Er som är 18 år fyllda skriver under kontraktet för att det skall vara juridiskt bindande. Är Ni flera som arrangerar studentskivan så skriver Ni ett solidaritetsavtal sinsemellan som vi hjäper till med.

   

  STEG 5

  Det första som händer efter att ni skrivit under kontraktet är att betala in en bokningsavgift. Bokningsavgiften bekräftar er bokning och ger er full säkerhet mot eventuell skadegörelse i lokalen under kvällen!

   

  STEG 6

  I nästa steg bestämmer ni Er för designen på biljetterna och väljer menyn. I slutet av året arrangerar vi en obligatorisk informationskväll i samarbete med STAD och Polisen där vi bland annat delar ut Era biljetter.

   

  Under hela planeringsperioden kommer Ni ha tät kontakt med vår projektledaren.